Az egyedi termékek specialistája Ma Csilla, Noémi névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal   Kapcsolat, elérhetőség   Honlap térkép   
 
Alchimista Studió Kft
 
   // www.alchimistastudio.hu / Termékek / Kovácsoltvas bútor / Kovácsoltvas korlát
 Az összes tartalmat: Kovácsoltvas korlát

Beltérre vagy kültérre, lépcsőre vagy falra rögzítve, szellősen vagy barokkos mintával, de mindenképp a megrendelő egyedi igénye szerint alakítjuk a korlátot ezt a funkcionális építészeti elemet, mely otthonuk hangsúlyos látványeleme lesz.
Sok odafigyelést, pontos tervezést és precíz méretezést kíván minden egyes elem hisz a falak görbületeit, lépcsőmagasságok eltéréseit és számtalan egyéb részletet figyelembe kell venni a kivitelezés során. Amennyiben nincs kiépítatt beton vagy fa lépcsőváz, fém vázat készítünk. Búrkolása történhet fával, üveggel vagy az ipari hatás érdekében perforált vaslemezzel.
Tipp.: a korlát kialakítása lehetőleg előzze meg a burkolás és festés munkálatait, mivel beszerelése fúrással, hegesztéssel jár. Ezek kárt tehetnek a burkolatban vagy a vakolatban. Ha erre nincs mód, a lépcsőlapok és falak megóvásáról mindenképpen gondoskodni kell. És nem árt ha kéznél van a javítófesték.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://alchimistastudio.hu/Kovacsoltvas-korlat-21/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://alchimistastudio.hu/doc21/

 
 

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:


Ugrás az oldal tetejére | www.alchimistastudio.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap