Az egyedi termékek specialistája Ma Eszter, Eliza névnap van. Nyitó oldalNyitó oldal   Kapcsolat, elérhetőség   Honlap térkép   
 
Alchimista Studió Kft
 
   // www.alchimistastudio.hu / Termékek / Egyéb lakberendezési kiegészítők / Bio matracok
 Az összes tartalmat: Bio matracok

Kínálatunkban az innovatív rugósmatracairól híres Billerbeck, és a természetes alapanyagokat használó Lineanatura márkák szerepelnek. 5-12 év közötti garancia idõ, egyénre szabott fekvési tulajdonságok, rugalmas méretezés, antiallergén szövethuzat akár téli-nyári oldallal-csak néhány atribútum a sok közül.

Néhány szempont a helyes döntéshez:

A súlynak megfelelő matracot válasszuk.

A tudományos ismeretekre alapuló matrac fejlesztésekre jellemzõ, hogy a végtermék nem csupán az élettartam biztosítása miatt van súlyhoz kategorizálva, hanem aszerint is, hogy az adott súlyú ember milyen pontokon nyomja leginkább a matracot, és hol kell alátámasztani a testet. A jó matrac ugyanis követi a test formáját, befogadja azt, a megfelelõ helyeken pedig megtámasztja.

A kemény matrac ritkán jó.

Az emberi test csak akkor tud pihenni, ha a vázizmoknak nem kell tartani a testet. Ha túl kemény matracot választ, akkor a gerincoszlop is "azzal lesz elfoglalva" az éjszaka folyamán, hogy a test kényelmetlen pozícióját kiküszöbölje. Ráadásul az izületeink érzékenyek és egyáltalán nem értékelik, ha minden éjszaka nyomás alatt vannak.
Ha többet szeretne megtudni a tökéletes matrac kiválasztásának szempontjairól, akkor itt olvashat erről részéletesen.


Oldal URL


A jelenlegi oldal elsődleges címe: http://alchimistastudio.hu/Agy-es-matrac-bio-matracok-11/
Továbbá az alábbi címen is elérhető: http://alchimistastudio.hu/doc11/

 
 

AJÁNLOTT TARTALOM:

PARTNEREK:


Ugrás az oldal tetejére | www.alchimistastudio.hu nyitó oldal | Honlap térkép, sitemap